fbpx

VIVAX ACP-INVERTER

75.000,00 ден190.000,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2, до 85м2, до 100м2, од 100 до 150м2, 150м2 и повеќе

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, , , ,

енергетска класа на ладење

А++

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: