fbpx

енергетска класа А++ Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач.  јонизатор еко мод на работа - заштеда на електрична енергија турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. автоматски мод за само-чистење паметно одмрзнување опција defrost самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот мод за спиење автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...еколошки фреон R410 / R410A

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7770.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8650.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7030 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2175 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1895 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:806.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:58.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:31.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:51.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:70 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

VIVAX ACP-24FS70AERI

88.000,00 ден

or
енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-15°C – 50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

70 м2

номинален капацитет на ладење

7770.00 W

работен капацитет на греење

8650.00 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: