fbpx

 

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2177 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 700 X 320 mm

VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32 INVERTER 7kw

66.000,00 ден

or
Тежина 60 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 85м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

8440.00 W

работен капацитет на греење

9440.00 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: