fbpx

 

(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4800 W
Влезна моќност греење/ладење: 2035W/2345W
Проток на воздух: ≤980 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C

VIVAX ACP-24CH70AEMI R32 INVERTER 7kw

60.000,00 ден

or
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

7330W

работен капацитет на греење

7030W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: