fbpx

   

Енергетска класа : AПросечна моќност: Ладење: 5275 W
Просечна моќност: Греење: 5568 W
Влезна моќност ладење: 1643 W
Влезна моќност греење: 2200 W
Проток на воздух: 820 m³/h
Ниво на бучава: 43 dB (A)
Работна температура: од -7 до 30 °C
Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
Димензии надворешна единица: 770 x 555 x 300 mm

VIVAX ACP-18CH50AEX

25.000,00 ден

or
Тежина 37 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

номинален капацитет на ладење

5.27kW

работен капацитет на греење

5.56kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: