fbpx

 

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1539 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
ФИЛТРИ:Био филтер, филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

VIVAX ACP-18CH50AEMI R32 INVERTER 5.5kw

44.000,00 ден

or
Тежина 44 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

6130.00 W

работен капацитет на греење

6740.00 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: