fbpx

ЛАДЕЊЕ
Просечна моќност: 3500 W
Влезна моќност :875 W

ГРЕЕЊЕ
Просечна моќност: 4200 W
Влезна моќност: 1100 W

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Проток на воздух: 650.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.60 l/h
Ниво на бучава: 38.00 dB
Работна температура:  -15 ℃ до 43 ℃
Филтри :Nano Aqua јонизатор,филтер за прашина и био филтер
Димензии на надворешна единица: 800 x 553 x 275 mm

Vivax ACP-12CH35REWI R32 – Inverter 3.5kw

52.000,00 ден

or
Тежина 41 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

енергетска класа на ладење

A+++

номинален капацитет на ладење

4.443 kW

работен капацитет на греење

5.199 kW

МОДЕЛ:

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: