fbpx

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:943 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃ ДО 50 ℃
ФИЛТРИ:Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

VIVAX ACP-12CH35AEYI R32 INVERTER 3.5kw

60.000,00 ден

or
Тежина 49 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

A+++

номинален капацитет на ладење

4813.00 W

работен капацитет на греење

7200.00 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: