fbpx

Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W
Влезна моќност ладење: 1089 W
Влезна моќност греење: 1050 W
Проток на воздух: 539 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Ниво на бучава: 38 dB (A)
Работна температура: од -20 до 50 °C
Димензии надворешна единица: 770x555x300 mm
Димензии внатрешна единица: 802x189x297 mm

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 GOLD INVERTER 3.5kw

40.000,00 ден

or
Тежина 47 кг
Димензии 802 × 189 × 297 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

4160 W

работен капацитет на греење

4780 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: