fbpx

ЛАДЕЊЕ
Просечна моќност: 3517 W
Влезна моќност :977 W

ГРЕЕЊЕ
Просечна моќност: 3517 W
Влезна моќност: 1095 W

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Проток на воздух: 611 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
Ниво на бучава: 42.00 dB
Работна температура:  -25 ℃ до 43 ℃

Vivax ACP-12CH35AEEI+ R32 Inverter 3.5kw

43.000,00 ден

or
Тежина 43,2 кг
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

4.748 kW

работен капацитет на греење

6.499 kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: