fbpx

VIVAX ACP

59.000,00 ден200.000,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , , ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

70 м2, до 35м2, до 65м2, до 100м2, 150м2 и повеќе

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, , , , ,

енергетска класа на ладење

А++

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: