fbpx

еколошки фреон R32 енергетска класа А+ енергетска класа А++ еко мод на работа - заштеда на електрична енергија јонизатор Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. турбо функција - ефективно , брзо издувување опција за самостојно чистење на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење

A++ / A+ висока енергетска класа на ладење /греење
180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
Wi-Fi уред вклучен во цената, PID Control, Гласовна контрола
Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа
Антибактериски филтер, Frost-Clean, Eurovent сертификат
Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC

Haier TUNDRA Plus Series inverter – внатрешна единица

10.850,00 ден14.260,00 ден

or
МОДЕЛ:

, ,

Капацитет - ладење / греење (kW)

2,6 (0,8 ÷ 3,4) / 2,9 (1,0 ÷ 3,8), 3,6 (1,0 ÷ 4,0) / 3,7 (1,1 ÷ 4,6), 5,0 (1,3 ÷ 5,8) / 5,2 (1,4 ÷ 6,0)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: