fbpx

еколошки фреон R32 енергетска класа А++ вграден wi-fi уред во внатрешната единица автоматски мод за само-чистење паметно одмрзнување опција defrost мод за спиење турбо функција - ефективно , брзо издувување самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот

Ергетска класа (seer/scop): А++ (6.1/4.0)
Максимален капацитет на ладење: 3200.00 W
Максимален капацитет на греење: 4000.00 W
Просечна моќност: 3200/3400 W
Влезна моќност ладење: 991 W
Влезна моќност греење: 916 W
Проток на воздух: 590.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.40 l/h
Ниво на бучава: 41.00 db
Работна температура: од -15 C до 43 C
Маса внатрешна единица: 8.50 kg
Маса надворешна единица: 25.00 kg
Препорачана површина: до 25-35 m2
Фреон: R32

TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O – 12000Btu

30.990,00 ден

or
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

номинален капацитет на ладење

3200W

работен капацитет на греење

3400W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: