fbpx

еколошки фреон R32 енергетска класа А++ вграден wi-fi уред во внатрешната единица автоматски мод за само-чистење паметно одмрзнување опција defrost мод за спиење турбо функција - ефективно , брзо издувување самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот

Моќност ладење/греење: 3510/3810W
Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.1W
Проток на воздух: 700 m³
Работна температура: -25 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо
Самодијагностика/Заштита од мрзнење

TOSOT LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F 12000BTU

37.990,00 ден

or
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-25 до 50°C

номинален капацитет на ладење

3.51kW

работен капацитет на греење

3.8kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: