fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R410 / R410A вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... автоматско подесување на време на вклучување исклучување... јонизатор филтер за ладна плазма

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5730.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6540.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5120/5230 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1310 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1330 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:815.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
 • ФРЕОН:R410
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина,јонизатор
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:835 X 605 X 360 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години

TESLA TT51X21-18410IA

36.000,00 ден

or
Тежина 48 кг
Димензии 83 × 60 × 36 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-20 ℃ ДО 53 ℃

номинален капацитет на ладење

5730.00 W

работен капацитет на греење

6540.00 W

 • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: