fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R32 јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот автоматски мод за само-чистење паметно одмрзнување опција defrost мод за спиење Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. турбо функција - ефективно , брзо издувување

ЛАДЕЊЕ
Енергетска класа: 6,1/ A++
Максимален капацитет: 3510(1110~4160) W
Влезна моќност: 1213(130~1580) W
Работна температура: -15°C – 50°C
ГРЕЕЊЕ
Енергетска класа: 4,0/A+
Максимален капацитет: 3810(1080~4220) W
Влезна моќност: 1088(100~1680) W
Работна температура: -15°C – 30°C
ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Внатрешна единица
Ниво на бучавост 55/40.5/34.5/25 dB
Проток на воздух 540 m3/h
Димензии 805x194x285 mm
Тежина 7,6/9,8 kg
Надворешна единица
Ниво на бучавост 63 dB
Димензии 720x270x495 mm
Тежина 23,2/25 kg

Tesla TM36AF21-1232IAW Inverter 3.5kw

24.000,00 ден

or
Тежина 21 кг
Димензии 80 × 19 × 28 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-15°C – 50°C

номинален капацитет на ладење

3.51kW

работен капацитет на греење

3.8kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: