fbpx

енергетска класа А+++ еколошки фреон R32 Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење турбо функција - ефективно , брзо издувување мод за спиење Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. јонизатор автоматско подесување на време на вклучување исклучување... самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот филтер за ладна плазма

  • Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачка.
  • Wifi Ready: Управување на клима уредот преку wifi
  • Cold plasma: Наградба на квалитетот на воздухот во комбинација со високо квалитетен јонизатор и повеќе слојни филтри неутрализирајќи ги 90% од бактериите, отстранувајќи ги непријаните мириси. Негативните јони на кислород даваат специјално чувство на свежина.
  • I feel function: Нуди интелигентна контрола на температурата таму каде што е потребно и обезбедува поголем комфорт
  • Defrosting: Функција каде што единицата разбира автоматски да започне процес на одмрзнување.
  • Turbo function: Овозможува максимален проток на воздух и перформанси за 30 минути за брзо ладење во просторијата.
  • Auto restart: Исклучувањето на електрична енергија повеќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа
  • Автоматско рестартирање: Исклучувањето на електрична енергија веќе не е проблем, бидејќи единицата ја враќа во функција и продолжува со обновување.
  • Self – diagnosis: High-end технологија преку која единицата открива можни грешки и ги покажува на LED екранот

ПРЕВЗЕМИ КАРАКТЕРИСТИКИ ВО ПДФ

SkyLine Inverter SL9000

26.900,00 ден64.900,00 ден

or
Тежина 52 кг
Димензии 82 × 21 × 20 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, , ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 35м2, до 45м2, до 65м2, до 85м2

МОДЕЛ:

, , ,

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: