fbpx

Карактеристики ладење:
Максимална потрошувачка(kW/h): 0.88
Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,99
SCOP: 4.6
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :0.87 – 4.54
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 560/380/290
Ниво на бучавост (dB): 40/33/22/21
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

MDV MSEPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw AE Pro

34.000,00 ден

or
Тежина 38 кг
Димензии 795 × 225 × 295 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

енергетска класа на ладење

A+++

номинален капацитет на ладење

3.5kW

работен капацитет на греење

3.95kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: