fbpx

Карактеристики ладење:
Максимална потрошувачка(kW/h): 1.55
Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,75
SCOP: 4.0
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :3.1 – 5.85
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 800/600/500
Ниво на бучавост (dB): 41/37/31/20
Цевки (mm): 6,35/12,17
Фреон: R32

MDV MSAGCU-18HRFN8 INVERTER 5.5kw AG Serie

40.000,00 ден

or
Тежина 31 кг
Димензии 835 × 208 × 295 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

5.27kW

работен капацитет на греење

5.65kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: