fbpx

Карактеристики ладење:
Максимална потрошувачка(kW/h): 1.09
Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,02
SCOP: 4.2
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :1.07 – 4.38
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 530/400/350
Ниво на бучавост (dB): 37/32/22/21
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

MDV MSAGBU-12HRFNX INVERTER 3.5kw AG Serie

27.000,00 ден

or
Тежина 31 кг
Димензии 835 × 208 × 295 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

3.5kW

работен капацитет на греење

3.8kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: