fbpx

Карактеристики ладење:

Максимална потрошувачка(kW/h): 0.73
Работен опсег(C°): -20~50
Карактеристики греење:
Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,77
SCOP: 4.1
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :0.82 – 3.37
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 520/460/330
Ниво на бучавост (dB): 37/32/22/20
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

MDV MSAGAU-09HRFN8 INVERTER 2.5kw AG Serie

24.000,00 ден

or
Тежина 31 кг
Димензии 726 × 210 × 291 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 25м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

работен капацитет на греење

2.93kW

номинален капацитет на ладење

2.63kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: