fbpx

еколошки фреон R32 енергетска класа А++ јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење

Hisense inverter multi AST – внатрешна единица

13.200,00 ден20.600,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , ,

капацитет:

7U(2kW), 9U(2,5kW), 12U(3,5kW), 18U(5kW), 24U(7kW)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: