fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R32 јонизатор автоматски мод за само-чистење паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот мод за спиење

Hisense inverter multi AMW – надворешна мултисплит

43.900,00 ден134.400,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , , , ,

капацитет:

14U(4kW), 18U(5kW), 21U(6kW), 24U(7kW), 27U(8kW), 36(11kW), 42U(12kW)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: