fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R32 вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување еко мод на работа - заштеда на електрична енергија автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... паметно одмрзнување опција defrost самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот мод за спиење

Super Quiet mode, 3D airflow, Intelligent Air, Comfortable sleep mode – режими на работа
LED дисплеј во боја и можност
Wi-Fi уред вклучен во цената
Антибактериски филтер и опција за вградување 3М Purify Filter
Функција Eco sensor со која струењето на воздухот се регулира согласно
бројот на луѓе во просторијата и нивната положба, при што клима уредот
се гаси ако не сте присутни во просторијата подолго време.
Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер

Haier FLEXIS Plus Black or White – внатрешни

17.990,00 ден24.180,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , , ,

ладење / греење (kW)

2,6 (0,8 ÷ 3,2) / 3,2 (0,8 ÷ 4,2), 3,5 (1,0 ÷ 4,0) / 4,2 (1,0 ÷ 5,2), 5,2 (1,4 ÷ 6,0) / 6,0 (1,4 ÷ 6,9)

боја

црна, бела

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: