fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R32 вграден wi-fi уред во внатрешната единица јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење филтер за ладна плазма еко мод на работа - заштеда на електрична енергија автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот

ЛАДЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
 

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
 

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
 

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

✅PID Inverter компресорска технологија✅
✅Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа✅
✅LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената✅
✅Функција Eco sensor за заштеда на енергија – струењето на воздухот се прилагодува според бројот на луѓе во просторијата и нивната моментална позиција✅
✅Поголема должина на дистрибуција на воздухот, 3D Air Flow функција✅
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

HAIER FLEXIS CARBON BLACK INVERTER 3.5kw

42.000,00 ден

or
Тежина 40 кг
Димензии 80 × 55 × 28 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

номинален капацитет на ладење

3.5kW

работен капацитет на греење

3.95kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: