fbpx

Haier Console 09/12/18

44.000,00 ден62.600,00 ден

or
Тежина 28 кг
Димензии 80 × 55 × 28 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 35м2, до 45м2, до 65м2

МОДЕЛ:

, ,

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: