fbpx

енергетска класа А++ еколошки фреон R32 вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење јонизатор еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...

компактен и стилски дизајн на панелот со димензии 620х620 мм
за да одговара на сите типови на спуштени плафони и тавански мрежи
4-страна рамномерна дистрибуција на воздух

Haier 4-way касетен клима уред

34.720,00 ден37.200,00 ден

or
МОДЕЛ:

,

Капацитет - ладење / греење (kW)

3,5 / 4,0, 5,0 / 5,5

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: