fbpx

*Температурен режим на греење 45°С/40°С

*Температурен режим на ладење 7°С/12°С

*Стандарден лев приклучок 1/2″

*За лева конекција

дадена е цена за основен модел за повеќе комбинации превземете ценовник galeti-artU

Galleti фенкоилер ART-U

32.260,00 ден

or
  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: