fbpx

енергетска класа А++ енергетска класа А+ еколошки фреон R32 автоматски мод за само-чистење автоматско подесување на време на вклучување исклучување... еко мод на работа - заштеда на електрична енергија опција за самостојно чистење на уредот мод за спиење

  • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W) 3520(1269~4044)
  • КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W) 3810(1200~4073)
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ 1450 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ 1120 W SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W) 6.6
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ < 600 M3/H
  • ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,2 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 39
  • БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 48
  • ЈАЧИНА ЗА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 52
  • ЈАЧИНА ЗА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНАЕДИНИЦА ≤ 63

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15 ДО +24 С° АВТО ВЕНТИЛАТОР √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА√ ЈОНИЗАТОР √ ТАЈМЕР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +15 ДО +53 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P КОМПРЕСОР LG НАПОНСКИ ОПСЕГ (V) 165~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 822X281X190 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 815X532X300 НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 7,9 KG НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 22,6 KG ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 885X355X260 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 854X590X324

FAVORIT inverter 12000BTU

23.000,00 ден

or
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ДО +24 С°

номинален капацитет на ладење

3.5kW

работен капацитет на греење

3.8kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: