fbpx

Daikin inverter split FTBX

39.700,00 ден61.700,00 ден

or
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2, до 65м2

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

,

МОДЕЛ:

,

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ℃ ДО 46 ℃

работен капацитет на греење

5.199 kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: