fbpx

Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
Ултратенок дизајн (само 210mm) за полесно вклопување во просторот
Флексибилна конекција за одвод на кондензат и интегрирана пумпа за кондензат
Функција на самочистење, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
Ниско ниво на бучава и зголемена ефикасност со најнова “3D Air Distrubution” функција

Carrier XPower 42QZA0

53.000,00 ден65.000,00 ден

or
МОДЕЛ:

,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2, до 65м2

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

,

енергетска класа на ладење

A+++

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: