fbpx
енергетска класа А+++ еколошки фреон R32 вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување јонизатор Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. мод за спиење еко мод на работа - заштеда на електрична енергија самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот филтер за ладна плазма паметно одмрзнување опција defrost автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод за само-чистење автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот
ЛАДЕЊЕ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:5700.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1580 W

ГРЕЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ:5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ:1470 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

CARRIER Ventus Supreme 42QHC018D8SW INVERTER 5.5kw

52.000,00 ден

or
Тежина 49 кг
Димензии 80 × 55 × 33 cm
МОДЕЛ:

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 65м2

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

енергетска класа на ладење

A+++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ℃ ДО 46 ℃

номинален капацитет на ладење

7500W

работен капацитет на греење

5800W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: