fbpx

енергетска класа А+++ еколошки фреон R32 јонизатор еко мод на работа - заштеда на електрична енергија турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење опција за самостојно чистење на уредот автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... автоматско подесување на време на вклучување исклучување... филтер за ладна плазма 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...вграден wi-fi уред во внатрешната единица

CARRIER Infinity Ultimate 42QHB12D8S INVERTER 3.5kw

37.000,00 ден64.000,00 ден

or
Тежина 35 кг
Димензии 77 × 55 × 30 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2, до 65м2, до 85м2

МОДЕЛ:

, ,

енергетска класа на ладење

A+++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

ОД -15 ℃ ДО 46 ℃

номинален капацитет на ладење

4100.00 W

работен капацитет на греење

4700.00 W

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: