fbpx

енергетска класа А++вграден wi-fi уред во внатрешната единицаУредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. турбо функција - ефективно , брзо издувување мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost еколошки фреон R32 јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот  3Д проток на воздух, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.65 kw
Енергетска класа на ладење А+++
Работен капацитет: 1.4 – 4.3kw
Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.90kw
Енергетска класа на греење А++
Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

Работен капацитет: 1.1 – 4.4kw
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C

ВКЛУЧЕНО
Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, Eco, Sleep и Quiet
Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер

 

Carrier Extreme 42QHG0 12D8SX

38.000,00 ден

or
Тежина 45 кг
Димензии 82 × 35 × 40 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: