fbpx

енергетска класа А++вграден wi-fi уред во внатрешната единицаУредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. турбо функција - ефективно , брзо издувување мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost еколошки фреон R32 јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот  3Д проток на воздух, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...

ВКЛУЧЕНО
Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, Eco, Sleep и Quiet
Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер

Carrier Extreme 42QHG0 inverter

34.000,00 ден66.000,00 ден

or
Тежина 45 кг
Димензии 82 × 35 × 40 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, , ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 25м2, до 45м2, до 65м2, до 85м2

МОДЕЛ:

, , ,

номинален капацитет на ладење

2.75kW

енергетска класа на ладење

A+++

работен капацитет на ладење

1.0 – 3.2kw

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

од -15 до +50

работен капацитет на греење

2.90kw

номинален капацитет на греење

2.90kw

енергетска класа на греење

А++

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

загарантиран опсег на греење

-15 до +24 ˚C

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: