fbpx

• А+++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
• најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
• функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
• HEPA филтер, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер
• Wi-Fi уред вклучен во цената
• функција на самочистење, Eurovent сертификат
• опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC
• опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990,00 ден

or
Тежина 45 кг
Димензии 82 × 35 × 40 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-15 до +46

енергетска класа на ладење

A+++

номинален капацитет на ладење

2,6 (1,0 ÷ 3,2)

работен капацитет на греење

2,8 (0,9 ÷ 3,6)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: