fbpx

• А++ / А+ енергетска класа на ладење и греење
• најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
• функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Auto Defrosting
• „5 action filter” – (HEPA, Cold Catalyst, PreFilter, Vitamin C, Anion филтер)
• функција на самочистење, Eurovent сертификат
• опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
• опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC
• опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC

Carrier-42QHG009D8SX1

29.990,00 ден

or
Тежина 45 кг
Димензии 82 × 35 × 40 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

-15 до +46

енергетска класа на ладење

А++

номинален капацитет на ладење

3,23 (1,1 ÷ 3,6)

работен капацитет на греење

3,52 (1,0 ÷ 3,9)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: