fbpx

енергетска класа А+++ енергетска класа А++ енергетска класа А+ еколошки фреон R32 турбо функција - ефективно , брзо издувување паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење опција за самостојно чистење на уредот филтер за ладна плазма 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално... јонизатор мод за спиење Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите.

Енергетска класа: A++/A++
Потрошувачка на енергија за ладење: 0,78 kW
Проток на воздух: 572 m³/h
Тип на гас: R32
Моќност: 3,5 kW
Потрошувачка на енергија за греење: 0,57 kW
Ниво на бучава: 23/27/31/36 dB
Капацитет за ладење: 8876 BTU
Димензии: 87x27x36 cm
Површина на покривање: 12 – 20 m²
Напон: 220-240 V
Капацитет за греење: 7340 BTU

кликни за превземање – карактеристики Ariston Alys сите модели

Ariston ALYS inverter

30.000,00 ден66.700,00 ден

or
Тежина 49 кг
Димензии 82 × 55 × 33 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2, до 65м2, до 85м2

МОДЕЛ:

, ,

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: