fbpx
капацитет на вода: 50/80/100 л. напон: 220/240W моќност: 2 kW притисок: 6-8 bar.

ARISTON бојлер PRO1 R

6.770,00 ден8.990,00 ден

or
Тежина Не е достапно
модел

PRO 1 R 50l, PRO 1 R 80l, PRO 1 R 100l, PRO 1 R хоризонтален 80л., Електричен бојлер SIMAT80, Електричен бојлер SIMAT100

капацитет на вода

50л., 80л., 100л.

јачина

2kW

максимален работен притисок

8 bar., 6 bar.

напон

220-240 V

Максимална работна температура

75 °C, 80 °C

тежина

17кг., 22кг., 26кг.

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »
%d bloggers like this: